Apelsin-cointreau
Apelsinganache på mörk och ljus choklad med en skvätt Cointreau
Banan-chokladkola
Kolan kombinerar de goda smakerna banan och choklad: mums...
Calvados-kanel
Brynt smörkola med kanel och en ganache med Calvados (äppellikör).
Cappuccino
Christas absoluta favorit: kaffeganche med vaniljfondant
Champagne
En ganache på vit choklad och champagne i en ljus choklad kula rullad i vit choklad
Chili-honung
Mörk choklad fylld med en ganache på ljus choklad med chiliflakes och honung
Drottning
Vit chokladskal med en ganache på vit choklad hallon och blåbär.
Espresso
Ljus chokladskal med en stark kaffesmak
Hallon
Ljus choklad med ganche på ljus choklad och hallonpuré
Hallon-lakrits
Vit choklad med en ganache på vit choklad och hallonpuré, lakritskräm och salta lakritsflakes
Jordgubb
Vit chokladskal med en ganache smaksatt med jordgubb
Jordnöt
Jordnötsgianduja: en blandning med jordnötter (finmalda) och ljus choklad
Kaffekola
Vit chokladskal med en len kola med kaffesmak.
Körsbär
Mörk choklad med körsbärsgelé och ganache med körsbärspuré
Mango
Fondant smaksatt med mangopuré- mjölkfri
Marsipan
Marsipan i mörk chokladOBS denna pralin innehåller i juletiden marsipan OCH nougat.
Mint
Fondant smaksatt med pepparmintsolja.-mjölkfri
Nutella
Nutella....
Nöttryffel
Ljus choklad fylld med en hel hasselnöt och nöttryffel
Passion
Vit choklad med en vit chokladganache smaksatt med passion
Pecan-maple
Kanadensk maple sirap med pekannötter i ljus choklad
Salmiakkola
Ljuschokladskal som är rullad i mörkchoklad, socker, lakritsrot och salmiaksalt. Kolan är len, mjuk och GOD!
Saltkola
Ljus choklad med en härlig len kola smaksatt med havssalt
Tropiskt gott
härligt fräsch och fruktig pralin med en fyllning gjord på en vit karamellganache med passion, mango och banan. rullad i ljus choklad och rostat kokos.
Vanilj
Mörk chokladskal med en fondantfyllning smaksatt med vaniljpulver.- mjölkfri
Whiskey
ljus chokladskal med en ganache smaksatt med Jameson whiskey
Xanté-kardemumma
Ganache på ljus choklad med kardemumma och påroncognac
Wienernougat
Vår egen blandning med ljuschoklad, mörkchoklad och mandel.
Karamelfudge
Karamelfudge doppad i en ljus choklad med karamelsmak
Citronkräm påsk 2023
Citronkräm i ljuschoklad dekorerad med ett litet ägg
Kanelkola och en ganache med en rejäl skvät calvados.
Marsipan-nougat
Marsipan och nougat i mörk chokladOBS denna pralin innehåller ibland enbart marsipan men i juletiden marsipan OCH nougat.
Passion-saffran
Här gifter sig saffran och passionsfrukt i en härlig ganache i mörk skal
Pepperkakskola
Kola på grädde och riktig smör smaksatt med vår egen blandning pepparkakskryddor
Rom-russin
Russin som fick "bada" i rom i flera dagar och sedan blandas i ljus choklad
Saffran
Vit choklad skal med en ganache på vit choklad och saffran
Järnvägsgatan 11, 361 54 Vissefjärda
Email: info@vissefjardacafe.se
Telefon: 0471 450 50
Tisdag t.o.m. fredag kl 10 - 17
Lördag kl 10 - 16
Söndag och måndag stängt
OBS. köket stänger 30 min innan stängning.
Copyright © All Rights Reserved