advent

Adventskalender 2024:

Vi - på Vissefjärda Café & Choklad - önskar er

God Jul och Gott Nytt År!!!

Ljus choklad 36 %

ingr. socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgerings

medel: E322 (soja), naturlig vaniljarom.

 

Mörk choklad 71%

ingr. kakaomassa, socker, kakaosmör,

emulgeringsmedel: E322 (soja), naturlig vaniljarom.

 

Vit choklad 31 %

ingr. socker, kakaosmör, helmjölkspulver,

emulgeringsmedel: E322 (soja), naturlig vaniljarom.

 

Fyllningar

fyllningar görs med redigt smör och grädde. Vi smaksätter dem med fruktpuréer, nötter, äkta vanilj, frystorkat kaffepulver, alkohol mm.

Mango, Mint och Vaniljpralinerna har en fyllning av smaksatt fondant och är därför mjölkfria.

På grund av fyllningarna smakar våra praliner godast när de äts färska, inom tre veckor efter inköp.

 

OBS I pralinerna kan alltid finnas spår av gluten, mjölk, nötter och mandel.