advent

Adventskalender 2023:

Vi - på Vissefjärda Café & Choklad - önskar er

God Jul och Gott Nytt År!!!

Ljus choklad 35 %

ingr. socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgerings

medel: sojalecitin, E322, aromämne: vanilj (naturlig).

 

Mörk choklad 70,5%

ingr. kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin

E322, aromämne: vanilj (naturlig)

 

Vit choklad 29,5 %

ingr. socker, kakaosmör, helmjölkspulver emulgeringsmedel:

sojalecitin E322, aromämne: vanilj (naturlig).

 

Fyllningar

fyllningar görs med redigt smör och grädde. Vi smaksätter dem med fruktpuréer, nötter, äkta vanilj, frystorkat kaffepulver, alkohol mm.

Mango, Mint och Vaniljpralinerna har en fyllning av smaksatt fondant och är därför mjölkfria.

På grund av fyllningarna smakar våra praliner godast när de äts färska, inom tre veckor efter inköp.

 

OBS I pralinerna kan alltid finnas spår av gluten, nötter och mandel.

unsplash